Védjegy Könyvelés, adótanácsadás Pénzügyi és Vállalkozási tanácsadás Adótanácsadás


Az Aktív Forrás Kft. 1997-ben kezdte el tevékenységét. Az eltelt évek tapasztalatai alapján biztosan állítjuk, hogy alaposan ismerjük magyar gazdaságában tevékenykedő vállalkozások adózási és könyvelési problémáit, melyek kezelésére hatékony megoldást ajánlunk.

Üzletfilozófiánk elsődleges alapja érthető, pontos kiegyensúlyozott, minőségi szolgáltatás nyújtása. Ezt magasan képzett könyvelőink és stabil szakmai partnerkapcsolataink garantálják.

Az eltelt 17 év során az alábbi szolgáltatási területeken szereztünk tapasztalatokat:
- Könyvelés
- Adótanácsadás
- Pénzügyi és Vállalkozási tanácsadás

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink hatékony érthető kiszolgálása, melyet a könyvelési és adózási feladatok pontos elvégzésével és kiegészítő pénzügyi tanácsadói szolgáltatásunkkal valósítunk meg.

Célunk, hogy könyvelőként és tanácsadóként biztos szakmai hátteret biztosítsunk ügyfeleink üzleti sikereihez.

Cégadatok:
Név: Aktív Forrás Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Székhely: 1064 Budapest, Székely Bertalan u. 10.III.40.
Cégjegyzékszám: 01-09-665643
Ügyvezető: Török Gábor

Szabóné Julika Marosváriné Illés Andrea


Hívjon Bennünket bátran!
Irodánkban bizalmas megbeszélés keretében megoldást találunk
könyveléssel kapcsolatos problémáira.

Kérjen időpontot most! »


Kérje ajánlatunkat! Tel:(36)1 302 2242 contact@aktivforras.hu Áraink Skype

 • Válalkozói kisokos

  Milyen vállalkozást alapítsunk?

  Bármilyen vállalkozás beindítása esetén az elsők között merül fel a kérdés, milyen formában éri meg elkezdeni a tevékenységet. Az alábbiakban bemutatjuk a jelenleg alkalmazott leggyakoribb vállalkozási formákat...  Kérdezzen most! Tel: 36(1)3022242
 • Kezdő vállalkozóknak

  Milyen tevékenységi köröket válasszunk?

  Érdemes a tervezett vállalkozási tevékenységeket úgy meghatározni, hogy közben azok adózási és számviteli sajátosságait is ismerjük. Ezek jelentős kiadásokat jelenthetnek, amelyek hatással vannak a vállalkozás eredményességére is...  Kérdezzen most! Tel: 36(1)3022242

Vélemények rólunk

"2016-ban könyvelőt váltottunk és az Aktív Forrásn Kft-nek szavaztunk bizalmat. Egyévnyi együttműködésből kiderült számunkra, hogy a hozzáállás, a problémamegoldó látásmód és a segítőkészség bizonyította a tökéletes választást."
EGT-Hungary, Demar Kft.

"Webáruház tulajdonosként a legfontosabb, hogy az energiámat 100%-osan a vásárlókra fordíthassam. Ha nincs meg a megfelelő háttér, a befektetett munka könnyen odavész... Egy sikeres online vállalkozáshoz elengedhetetlen a jó könyvelő, aki lépést tart az állandóan változó jogszabályokkal, aki által tisztában lehetek a napi kiadásokkal és mindig biztonságban tudhatom a cégem. Jó döntés volt, amikor könyvelőt váltottam, tökéletesen elégedett vagyok az Aktív Forrás csapatával, napi szinten bizonyítják, hogy jól választottam."
Drinker Online Kft.

"A megbízást szakmai hozzáértéssel, pontosan, a határidőket betartva végzik, folyamatosan nyomon követve a jogszabályi változásokat, melyekről időben értesítenek, jelentős adminisztratív terhet szedve le vállamról, megkönnyítve ezzel mindennapjaim."
Török Zsolt Clinex Kft.

"A bevallásainkkal kapcsolatban adóhivatali bírság, késedelmi pótlék vagy más jogkövetkezmény nem merült fel a 10 év alatt. Amennyiben adózással, könyveléssel kapcsolatos kérdésünk, vagy problémánk volt, mindig könnyen elérhetőnek bizonyultak."
Csákay és Társa Ügyvédi Iroda

"Egy éve működünk együtt. Biztonságérzetem töretlen, a jogszabályi követelményeket világosan, egyértelműen meg tudják fogalmazni, a napi gyakorlatban bármikor számíthatok a segítségükre, megbeszéléseink tartalmasak, érdeklődő figyelemmel kísérik munkánkat, ahol lehet, ellátnak bennünket tanáccsal."
Koós Ágnes, a Kiskép-Galéria Kft résztulajdonosa, üzletvezetője